Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
111 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

38.7

Eladó Téglalakás

Mosonmagyaróvár

2
44 m2

Mosonmagyaróváron a Huszár Gál utcában 43,73 nm új építésű tégla lakás az 1. emeleten eladó!

Megkezdtük következő beruházásunk értékesítését Mosonmagyaróváron a Huszár Gál utcában.

A társasházi lakások 2025-ben kerülnek átadásra.

 

A mosonmagyróvári beruházó és egyben kivitelező vállalkozásunk már bizonyított a piacon, számtalan családi házat és társasházat építettünk meg.

 

A két szintes 9 lakásos társasház földszintjén kiskertek, az első emeleten teraszok lesznek kialakítva.

Tároló külön vásárolható a lakásokhoz.

40 nm lakásoktól a 61 nm lakásokig választhat igénye szerint!!!

 

A hírdetésben szereplő 1. emeleti lakás:

 

"L104" 1. emeleti lakás hasznos nettó alapterülete 43,73nm + 10,83 nm nm fedett terasz!

A lakásban előtér, amerikai konyha nappalival, 1 hálószoba, fürdőszoba, külön WC lesz kialakítva.

 

A lakások emeltszintű szerkezetkész fűtéskészen kerülnek átadásra.

Kérhető a kulcsra kész befejezés is.

 

A lakás fűtése és meleg vize központi hőszivattyús kazánnal a lakásokba felszerelt termosztát vezérlő egységgel és gázkazánnal lesz kialakítva.

Az ár tartalmazza a műanyag redőnyöket!!!

 

A 2,28 nm tároló 1 795 500,- Ft-ért, az 1,68 nm tároló 1 323 000,- Ft.-ért vásárolható meg.

Az autóbeálló kötelezően vásárolandó, melynek ára 1 000 000,- Ft.

A közműhozzájárulás 300 000,- Ft.

 

 

Részletes műszaki leírás:

 

Alapozás: Az épület alapozása egyszerű sávalap ami a teherhordó falak kontúrvonalát követi. Kivitelezését a tartószerkezeti kiviteli tervek alapján készítjük. A lábazati falak LEIER 30 -as zsalukőből készülnek, amin egy hálós vasalással ellátott 12cm vastag aljzatlemezt kivitelezünk.

 

Falazatok: A falazatok egységesen POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ (vagy ezekkel egyenértékű) rendszerből készülnek. A külső térelhatároló falak 30 cm-es POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ (vagy ezekkel egyenértékű) tégla. A lakások közötti és a folyosó felőli elválasztó fal 30 cm-es POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ (vagy ezekkel egyenértékű) hanggátló tégla. A válaszfalak és strang elfalazások 10 cm-es POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ / YTONG (vagy ezekkel egyenértékű) válaszfal elemekből válaszfal elemekből készülnek, szükséges számú erősítő falpillérekkel..

 

Aljzatok: A talajon fekvő aljzaton 10cm, a közbenső födémszerkezeteken 7 cm-es JUBIZOL (vagy azzal egyenértékű) lépéshangszigetelő réteg felett – átlag 5-6 cm vastagságú burkolat fogadására alkalmas cement esztrich aljzatbeton készül. Lépcső Monolit vasbeton lépcső kerül kialakításra a tartószerkezeti tervek alapján.

 

Födémek: A szintek között monolit vasbeton rendszerű födém készül a tartószerkezeti tervek alapján. Áthidalók: Típus Porotherm / LEIER áthidaló elemek használata. Egyedi esetben VB gerendákkal a terheléshez igazodó vasalással és betonozással.

 

Tetőszerkezet és héjalás: Az épület lapostetős kialakítással készítjük, az utolsó vasbeton zárófödémmel, az építész tervben jelölt rétegrendekkel. Bádogozás: A tető bádogos munkái és a homlokzati lefolyócsövek TRIFA vagy festett alumínium lemezből készülnek.

 

Nyílászárók: REHAU / KÖMMERLING márkájú Fehér külső nyílászárók hőszigetelt három rétegű üvegezéssel, műanyag bukó-nyíló ablakok. REHAU / KÖMMERLING Bejárati ajtók fehér műanyag hőszigetelt ajtó! Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakáson belüli ajtókat.

 

Vízszigetelés: Az aljzatlemez teljes felületén 1rtg GV – 35-ös talajpára elleni szigetelés készül 10 cm-es egymáshoz összeragasztott toldásokkal. Hangszigetelések: A közbenső födémen 7 cm-es lépés hangszigetelő lemez akusztikai réteg készül. Az e felett készülő esztrich kerületén polisztirolhab szalag peremszigetelő sáv kerül elhelyezésre.

 

Beépített bútorok: A lakások alapfelszereltségébe nem tartozik beépített bútor, konyhabútor, konyhagépek. Könyöklők: A külső ablakokhoz műanyag könyöklőt kerülnek beépítésre fehér színben. Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások belső könyöklőit.

Lakatos szerkezetek, korlátok: Az erkélyek korlátai és a lépcsőházi korlátok egyedi tüzihorganyzott lakatos szerkezetek.

 

Hőszigetelések: A padlásfödém hőszigetelése szálas gyapot, 35cm vastagságban. Az erkélyek hőhídmegszakító elem beépítésével készülnek. A homlokzatot 15 cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkoljuk, felületét színes vékony vakolattal zárjuk. A szigetelő lemezek vastagsága hőtechnikai számítás eredménye, így az összes szerkezet megfelel az érvényes hőtechnikai szabvány előírásainak.

 

Vakolatok, lábazatok: A teljes belső vakolás gépi vakolással készül. A vakolás megkezdése előtt a vakolandó felületek éleire horganyzott acéllemez élvédő kerül beépítésre, ezzel biztosítva a sarkok védelmét. A sík vasbeton födémek alsó felülete nyers kialakítással kerül átadásra.

Hidegburkolatok: Műszaki tartalom alapján fűtéskész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások burkolatait. A lépcsőházakban, teraszokon közös helyiségekben egységes gress-lap burkolat készül.

 

Meleg burkolatok: Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások melegburkolatait. Felületképzések: Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások felületképzését. A lakásokban a tulajdonosoknak kötelezően kialakítandó a fürdőszobák padlójában és a fürdőkádak, zuhanyzók melletti oldalfalon 2 m magasságig kent vízszigetelés üzemi víz ellen. A közösségi terekben fehér diszperzites falfestés készül vakolt, glettelt falfelületre.

 

ÉPÜLETGÉPÉSZET Csatornázás: Belső víz-, szennyvízvezetékek műanyag csövekkel aljzatban, illetve falban kiépítve. A falban lévő vízkiállások műanyagdugóval lezárva. A belső víz-, és szennyvízvezetékek az építési terven ábrázolt szaniter berendezési tárgyakhoz kerülnek kiépítésre. (A szaniter tárgyak, és azok elhelyezése nem tartozik az emeltszintű szerkezetkész árba.) Ennek megfelelően - Mosogatóhoz hideg-, meleg víz +szennyvízkiállás, - Fürdőszobában: - Zuhanyzó (amennyiben van) hideg-, meleg víz +szennyvízkiállás; - Kád (amennyiben van) hideg-, meleg víz +szennyvízkiállás; - WC-hez hideg víz + szennyvízkiállás; - Mosdókhoz hideg-, meleg víz kiállás (szennyvízelvezetés a káddal közös) - mosógéphez hideg víz + szennyvízkiállás, Amennyiben a vásárló a szaniterek helyét módosítani szeretné, kérjük ezt írásban, jelezze, vázlatos rajzzal és leírással mellékelve, melynek átvételét aláírásával igazoljuk. 

 

Fűtés, hűtés: A lakások hőenergiáját központi hőszivattyús kazán és gázkazánb biztosítja. A kazán automatikus üzemű. A szabályozást a kazán automatika, és a lakásokba felszerelt termosztát vezérlő egység biztosítja. A lakásokban padló fűtési rendszer készül, padlóban vezetett műanyag vezetékekkel.

Minden lakás külön hőmennyiségmérést kap.

Klíma alapcsövezési és szerelési munkálatok nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe. A klíma kültéri egységeket az erkélyek, teraszok „rejtett” helyein lehet elhelyezni. Egyéb homlokzati elhelyezéshez hatósági engedély szükséges. Egyeztessünk!

 

Szellőzés: A belső terű fürdők, WC és háztartási helyiségek részére mesterséges elszívás kerül kialakításra (amely fürdők ablakkal rendelkeznek, ott nem). Az elszívó ventilátorok villanykapcsolóról üzemelnek. A vevők által beépítésre kerülő konyhai páraelszívók részére DN100 mm-es csatlakozást biztosítunk a konyhai falsíkon, melyek önálló gravitációs kürtőre kapcsolódnak.

 

A lakásokban a villany rendelkezésre álló mért csatlakozás egy fázison összesen 32 A. A teljes elektromos hálózat falban, padlóban és mennyezetben szerelt védőcsövekbe húzott rézvezetékekkel készül, megfelelő biztonsági földeléssel. A nappaliban 4 db, a szobákban 3 db, a konyhában 2 db a pult felett, a fürdőben 2 db dugalj kerül kialakításra. A konyhában ezen kívül még külön dugalj készül a hűtő és a páraelszívó részére, valamint 1 db dugalj a pult alatt is kialakításra kerül.

A lakások világítótestei és kapcsoló szerelvényei nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe, természetesen a hozzájuk tartozó vezetékezés elkészül. Az egyes lakások elektromos mérőórái az adott épület gépészeti helyiségében kerülnek elhelyezésre.

 

Telefonhálózat, TV hálózat A telefonhálózat és a központi TV hálózat részére a lakásokon belül védőcsövezés és vezetékezés készül. A lakószobákban és a nappaliban 1-1 TV csatlakozási végpont, illetve 1 db telefon a nappaliban. A telefon és internet hálózat a helyi szolgáltató hálózatépítési irányelvei szerinti kialakítással készül. Műszaki tartalma változhat. A szolgáltatót az elektronikus hírközlési törvény rendelkezései figyelembe vételével egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatás nyújtására vonatkozó előfizetői szerződéskötési kötelezettség terheli erre irányuló előfizetői igény esetén.

 

Kaputelefon (beléptető rendszer): A lépcsőházi bejárati ajtón – mely elektromos zárral is rendelkezik - történő bejutást felcsengetős, nyomógombos kaputelefon rendszer teszi lehetővé. A beléptetés (a kapuk nyitása) a lakásokból egyetlen gomb megnyomásával történik.

 

A társasház körül a telken egyenletesen hozzávetőlegesen egy síkban elterítjük a talajt, a térkövezést a terveken szereplő méretekben és parkoló kialakítás szerint a megfelelő vízelvezetéssel elkészítjük. A füvesítést nem tartalmazza az emeltszintű szerkezetkész ár. Mind a két tömböt tartalmazó telekhatáron egyöntetű drótfonatos kerítést készítünk.

A földszinti lakásokhoz tartozó telekrészek elkerítését nem tartalmazza az emeltszintű szerkezetkész ár.

 

Kollégáink a megfelelő időben értesítik Önt, hogy a fenti munkafolyamatot mikor kell elvégezni. 

 

Az építész alaprajz szerinti méretek nyers” méretek, vakolatlan falak közötti távolságot jelentik.

A lakások értékesítési területének számítási módja: az adott lakás kontúrján – határoló falak belső falél – belüli teljes terület pillérek és strangok nélkül.

A felépítendő lakások alapvetően az építési terv szerint készülnek, jelen „műszaki tartalom” kiegészítésével. Ettől eltérő kivitelezést csak külön térítés ellenében, írásban leadott anyag alapján tudunk vállalni. Ebben az esetben a költségek és a járulékos költségek az aktuális építtetőt terhelik. A közművekkel (víz-, gáz-, áramszolgáltató) és a szolgáltatókkal (telefon, kábeltv, stb…) történő egyéni előfizetési szerződések megkötése a vevők költsége és feladata. Az adás-vételi szerződés egyszeri ügyvédi díja a vevőt terheli.

 

Műszaki leírást kérésre küldöm!

 

Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségeim  bármelyikén.

 

Telefon: 06 30 491 7122 -es  számon.
E-mail: toth.edit@globalotthon.hu
Irodánkban teljes körű díjmentes hitelügyintézéssel, szakmai segítségnyújtással várjuk!

72

Eladó Családi ház

Mosonmagyaróvár

100 m2
1 094 m2

Eladó családi ház Mosonmagyaróvár központi részén

Mosonmagyaróvár kíváló lokációval rendelkező utcájában kínálok eladásra egy 100 nm-es családi házat tárolókkal és garázzsal. Az ingatlan a városban ritkaságnak számító, 1094 nm-es telken fekszik. Emiatt is rejt sok lehetőséget, akár kertkedvelőknek, akár a medenceimádóknak, vagy csak a madárcsicsergős reggeleket kedvelőknek. 

 

A ház fűtése gázkazánnal megoldott, radiátoros hőleadással. Másodlagos fűtésként pedig cserépkályha adja a meleget a hűvös napokon. 

 

Egy autó számára kényelmes garázs kapott helyet az ingatlanhoz építve, mely az utcafrontról megközelíthető. 

 

Még a fa nyilászárók vannak az ingtlanban, a tető pedig cserépfedésű. 

 

Helyiségeit tekintve van a házban két hálószoba, egy konyha étkezővel, egy kisebb szoba, fürdőszoba WC-vel , spejz valamint egy nagy tároló/kazánház. A hátsó részben található melléképületben kis szerzámos műhely és szintén egy tárolóhelyiség került kialakításra. 

 

A ház környezetét, elhelyezkedését tekintve kiváló választás családoknak, mivel közelben van iskola, óvoda, patika, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség is megtalálható, de tökéletes akár kisebb házba költözőknek is, akik már a nyugodt mindennapokat keresik. 

 

Hitellehetőségekkel, támogatások ügyintézésével, műszaki javaslatokkal valamint rugalmas megtekintési lehetőséggel várom a kedves Érdeklődők hívását! 

 

 

 

 

 

 

54.29

Eladó Téglalakás

Mosonmagyaróvár

3
61 m2

Mosonmagyaróváron a Huszár Gál utcában új építésű 61 nm földszinti lakás 108,64 nm kiskerttel eladó!

Megkezdtük következő beruházásunk értékesítését Mosonmagyaróváron a Huszár Gál utcában.

A társasház átadási határideje 2025.

 

A mosonmagyaróvári beruházó és egyben kivitelező vállalkozásunk már bizonyított a piacon, számtalan családi házat és társasházat építettünk meg.

 

A két szintes 9 lakásos társasház földszintjén kiskertek, az első emeleten teraszok lesznek kialakítva.

40 nm lakásoktól a 61 nm lakásokig választhat igénye szerint!!!

Tároló vásárolható a lakáshoz.

 

A hírdetésben szereplő kiskertes lakás:

 

"L001" földszintes lakás hasznos nettó alapterülete 60,84nm + 9,96 nm fedett terasz + 108,64 nm kiskert!

A lakásban előtér, amerikai konyha nappalival, 2 hálószoba, fürdőszoba, külön WC lesz kialakítva.

 

A lakások emeltszintű szerkezetkész fűtéskészen kerülnek átadásra.

Kérhető a kulcsra kész befejezés is.

 

A lakás fűtése és meleg vize központi hőszivattyús kazánnal a lakásokba felszerelt termosztát vezérlő egységgel és gázkazánnal lesz kialakítva.

Az ár tartalmazza a műanyag redőnyöket!!!

 

A 2,28 nm tároló 1 795 500,- Ft-ért, az 1,68 nm tároló 1 323 000,- Ft.-ért vásárolható meg.

Az autóbeálló kötelezően vásárolandó, melynek ára 1 000 000,- Ft.

A közműhozzájárulás 300 000,- Ft.

 

Részletes műszaki leírás:

 

Alapozás: Az épület alapozása egyszerű sávalap ami a teherhordó falak kontúrvonalát követi. Kivitelezését a tartószerkezeti kiviteli tervek alapján készítjük. A lábazati falak LEIER 30 -as zsalukőből készülnek, amin egy hálós vasalással ellátott 12cm vastag aljzatlemezt kivitelezünk.

 

Falazatok: A falazatok egységesen POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ (vagy ezekkel egyenértékű) rendszerből készülnek. A külső térelhatároló falak 30 cm-es POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ (vagy ezekkel egyenértékű) tégla. A lakások közötti és a folyosó felőli elválasztó fal 30 cm-es POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ (vagy ezekkel egyenértékű) hanggátló tégla. A válaszfalak és strang elfalazások 10 cm-es POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ / YTONG (vagy ezekkel egyenértékű) válaszfal elemekből válaszfal elemekből készülnek, szükséges számú erősítő falpillérekkel..

 

Aljzatok: A talajon fekvő aljzaton 10cm, a közbenső födémszerkezeteken 7 cm-es JUBIZOL (vagy azzal egyenértékű) lépéshangszigetelő réteg felett – átlag 5-6 cm vastagságú burkolat fogadására alkalmas cement esztrich aljzatbeton készül. Lépcső Monolit vasbeton lépcső kerül kialakításra a tartószerkezeti tervek alapján.

 

Födémek: A szintek között monolit vasbeton rendszerű födém készül a tartószerkezeti tervek alapján. Áthidalók: Típus Porotherm / LEIER áthidaló elemek használata. Egyedi esetben VB gerendákkal a terheléshez igazodó vasalással és betonozással.

 

Tetőszerkezet és héjalás: Az épület lapostetős kialakítással készítjük, az utolsó vasbeton zárófödémmel, az építész tervben jelölt rétegrendekkel. Bádogozás: A tető bádogos munkái és a homlokzati lefolyócsövek TRIFA vagy festett alumínium lemezből készülnek.

 

Nyílászárók: REHAU / KÖMMERLING márkájú Fehér külső nyílászárók hőszigetelt három rétegű üvegezéssel, műanyag bukó-nyíló ablakok. REHAU / KÖMMERLING Bejárati ajtók fehér műanyag hőszigetelt ajtó! Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakáson belüli ajtókat.

 

Vízszigetelés: Az aljzatlemez teljes felületén 1rtg GV – 35-ös talajpára elleni szigetelés készül 10 cm-es egymáshoz összeragasztott toldásokkal. Hangszigetelések: A közbenső födémen 7 cm-es lépés hangszigetelő lemez akusztikai réteg készül. Az e felett készülő esztrich kerületén polisztirolhab szalag peremszigetelő sáv kerül elhelyezésre.

 

Beépített bútorok: A lakások alapfelszereltségébe nem tartozik beépített bútor, konyhabútor, konyhagépek. Könyöklők: A külső ablakokhoz műanyag könyöklőt kerülnek beépítésre fehér színben. Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások belső könyöklőit.

Lakatos szerkezetek, korlátok: Az erkélyek korlátai és a lépcsőházi korlátok egyedi tüzihorganyzott lakatos szerkezetek.

 

Hőszigetelések: A padlásfödém hőszigetelése szálas gyapot, 35cm vastagságban. Az erkélyek hőhídmegszakító elem beépítésével készülnek. A homlokzatot 15 cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkoljuk, felületét színes vékony vakolattal zárjuk. A szigetelő lemezek vastagsága hőtechnikai számítás eredménye, így az összes szerkezet megfelel az érvényes hőtechnikai szabvány előírásainak.

 

Vakolatok, lábazatok: A teljes belső vakolás gépi vakolással készül. A vakolás megkezdése előtt a vakolandó felületek éleire horganyzott acéllemez élvédő kerül beépítésre, ezzel biztosítva a sarkok védelmét. A sík vasbeton födémek alsó felülete nyers kialakítással kerül átadásra.

Hidegburkolatok: Műszaki tartalom alapján fűtéskész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások burkolatait. A lépcsőházakban, teraszokon közös helyiségekben egységes gress-lap burkolat készül.

 

Meleg burkolatok: Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások melegburkolatait. Felületképzések: Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások felületképzését. A lakásokban a tulajdonosoknak kötelezően kialakítandó a fürdőszobák padlójában és a fürdőkádak, zuhanyzók melletti oldalfalon 2 m magasságig kent vízszigetelés üzemi víz ellen. A közösségi terekben fehér diszperzites falfestés készül vakolt, glettelt falfelületre.

 

ÉPÜLETGÉPÉSZET Csatornázás: Belső víz-, szennyvízvezetékek műanyag csövekkel aljzatban, illetve falban kiépítve. A falban lévő vízkiállások műanyagdugóval lezárva. A belső víz-, és szennyvízvezetékek az építési terven ábrázolt szaniter berendezési tárgyakhoz kerülnek kiépítésre. (A szaniter tárgyak, és azok elhelyezése nem tartozik az emeltszintű szerkezetkész árba.) Ennek megfelelően - Mosogatóhoz hideg-, meleg víz +szennyvízkiállás, - Fürdőszobában: - Zuhanyzó (amennyiben van) hideg-, meleg víz +szennyvízkiállás; - Kád (amennyiben van) hideg-, meleg víz +szennyvízkiállás; - WC-hez hideg víz + szennyvízkiállás; - Mosdókhoz hideg-, meleg víz kiállás (szennyvízelvezetés a káddal közös) - mosógéphez hideg víz + szennyvízkiállás, Amennyiben a vásárló a szaniterek helyét módosítani szeretné, kérjük ezt írásban, jelezze, vázlatos rajzzal és leírással mellékelve, melynek átvételét aláírásával igazoljuk. 

 

Fűtés, hűtés: A lakások hőenergiáját központi hőszivattyús kazán és gázkazánb biztosítja. A kazán automatikus üzemű. A szabályozást a kazán automatika, és a lakásokba felszerelt termosztát vezérlő egység biztosítja. A lakásokban padló fűtési rendszer készül, padlóban vezetett műanyag vezetékekkel.

Minden lakás külön hőmennyiségmérést kap.

Klíma alapcsövezési és szerelési munkálatok nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe. A klíma kültéri egységeket az erkélyek, teraszok „rejtett” helyein lehet elhelyezni. Egyéb homlokzati elhelyezéshez hatósági engedély szükséges. Egyeztessünk!

 

Szellőzés: A belső terű fürdők, WC és háztartási helyiségek részére mesterséges elszívás kerül kialakításra (amely fürdők ablakkal rendelkeznek, ott nem). Az elszívó ventilátorok villanykapcsolóról üzemelnek. A vevők által beépítésre kerülő konyhai páraelszívók részére DN100 mm-es csatlakozást biztosítunk a konyhai falsíkon, melyek önálló gravitációs kürtőre kapcsolódnak.

 

A lakásokban a villany rendelkezésre álló mért csatlakozás egy fázison összesen 32 A. A teljes elektromos hálózat falban, padlóban és mennyezetben szerelt védőcsövekbe húzott rézvezetékekkel készül, megfelelő biztonsági földeléssel. A nappaliban 4 db, a szobákban 3 db, a konyhában 2 db a pult felett, a fürdőben 2 db dugalj kerül kialakításra. A konyhában ezen kívül még külön dugalj készül a hűtő és a páraelszívó részére, valamint 1 db dugalj a pult alatt is kialakításra kerül.

A lakások világítótestei és kapcsoló szerelvényei nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe, természetesen a hozzájuk tartozó vezetékezés elkészül. Az egyes lakások elektromos mérőórái az adott épület gépészeti helyiségében kerülnek elhelyezésre.

 

Telefonhálózat, TV hálózat A telefonhálózat és a központi TV hálózat részére a lakásokon belül védőcsövezés és vezetékezés készül. A lakószobákban és a nappaliban 1-1 TV csatlakozási végpont, illetve 1 db telefon a nappaliban. A telefon és internet hálózat a helyi szolgáltató hálózatépítési irányelvei szerinti kialakítással készül. Műszaki tartalma változhat. A szolgáltatót az elektronikus hírközlési törvény rendelkezései figyelembe vételével egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatás nyújtására vonatkozó előfizetői szerződéskötési kötelezettség terheli erre irányuló előfizetői igény esetén.

 

Kaputelefon (beléptető rendszer): A lépcsőházi bejárati ajtón – mely elektromos zárral is rendelkezik - történő bejutást felcsengetős, nyomógombos kaputelefon rendszer teszi lehetővé. A beléptetés (a kapuk nyitása) a lakásokból egyetlen gomb megnyomásával történik.

 

A társasház körül a telken egyenletesen hozzávetőlegesen egy síkban elterítjük a talajt, a térkövezést a terveken szereplő méretekben és parkoló kialakítás szerint a megfelelő vízelvezetéssel elkészítjük. A füvesítést nem tartalmazza az emeltszintű szerkezetkész ár. Mind a két tömböt tartalmazó telekhatáron egyöntetű drótfonatos kerítést készítünk.

A földszinti lakásokhoz tartozó telekrészek elkerítését nem tartalmazza az emeltszintű szerkezetkész ár.

 

Kollégáink a megfelelő időben értesítik Önt, hogy a fenti munkafolyamatot mikor kell elvégezni. 

 

Az építész alaprajz szerinti méretek nyers” méretek, vakolatlan falak közötti távolságot jelentik.

A lakások értékesítési területének számítási módja: az adott lakás kontúrján – határoló falak belső falél – belüli teljes terület pillérek és strangok nélkül.

A felépítendő lakások alapvetően az építési terv szerint készülnek, jelen „műszaki tartalom” kiegészítésével. Ettől eltérő kivitelezést csak külön térítés ellenében, írásban leadott anyag alapján tudunk vállalni. Ebben az esetben a költségek és a járulékos költségek az aktuális építtetőt terhelik. A közművekkel (víz-, gáz-, áramszolgáltató) és a szolgáltatókkal (telefon, kábeltv, stb…) történő egyéni előfizetési szerződések megkötése a vevők költsége és feladata. Az adás-vételi szerződés egyszeri ügyvédi díja a vevőt terheli.

 

Kérésre küldöm a részletes műszaki leírást.

 

Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségeim  bármelyikén.

 

Telefon: 06 30 491 7122 -es  számon.
E-mail: toth.edit@globalotthon.hu
Irodánkban teljes körű díjmentes hitelügyintézéssel, szakmai segítségnyújtással várjuk!

 

169

Eladó Családi ház

Mosonmagyaróvár

5
225 m2
683 m2

Mosonmagyaróváron prémium minőségű 225 nm lapostetős családi ház 683 nm telken eladó!

Mosonmagyaróvár kedvelt lakóparkjában 683 nm telken 200 nm hasznos alapterülettel újszerű családi ház két beállású garázzsal eladó!

Kiváló elosztással megépített két szintes mediterrán stílusú családi ház tágas, napfényes terekkel
várja új tulajdonosát.
Mosonmagyaróvár az ausztriai határ mentén, Hegyeshalomtól 15 percre helyezkedik el. A városban autópályafelhajtó található! A várost körbe öleli a Lajta folyó és a csónakázható, strandolható Mosoni-Duna!
A termálfürdőjéről méltán híres város kedvelt turista paradicsom is.

 

Az ingatlan teljes védelemmel rendelkezik. A kertben kamerarendszer, a családi ház helyiségeiben riasztó érzékelő és mindkét szinten füstérzékelő lett telepítve Patent szolgáltatóhoz direktbe kötve.

2016-ban épült családi házban 4 hálószoba, 52,5 nm amerikai konyha nappalival, emeleti társalgó, tároló, spájz, háztartási helyiség, fürdőszoba /fürdőkáddal, bidével, WC-vel/, emeleti fürdőszoba /zuhanyzóval, WC-vel/, vendég WC, 35,15 nm garázs /2 autó részére/ és a házat L alakban körbe ölelő 57 nm terasz, mely nagy részben fedett. Itt kapott helyet a jakuzzi is.

A családi ház 30-as falazattal, 20 cm homlokzati hőszigeteléssel és lapostetővel épült meg.
A nyílászárók 3 rétegű műanyag ablakok, melyekre automata alumínium redőnyök, zsaluzia és szúnyoghálók kerültek.
A bejárati ajtó és a dupla garázs automata ajtaja kívül-belül alumínium borítású.

A ház melegét gázkazán biztosítja padlófűtéssel és radiátoros hőleadással. A melegvizet szintén a gázkazán adja puffertartály segítségével.
A mennyezet fűtése és hűtése igazi kincs! A 2,80 m belmagasságnak köszönhetően tágas, elegáns terek jellemzik az Otthont.
A mediterrán stílusban megálmodott Otthon újszerű házak között, kedvelt lakóparkban helyezkedik el. Széles, tágas utcák, terek jellemzik a lakóparkot.

Az utcába érkezve, azonnal feltűnik a fehérre festett, mediterrán két emeletes lakóház.
Az utcafronton helyezkedik el a ház részeként a fűtött két beállású garázs, mely műgyantával burkolt.


A garázs melletti tornácon keresztül a tágas szélfogóba lépünk.

Itt található egy vendég WC és a garázsba nyíló ajtó is. Még egy kétszárnyú üvegajtó és meg is érkezünk a tágas 52,5 nm amerikai konyha nappaliba.

Kitágul a tér, a nagy ablakoknak köszönhetően fényesség fogad.
A konyhabútor egyből feltűnik magas fényű és üvegbetétes ajtajaival. A konyha gépesített, mely szintén része az árnak. A spájz polcaira bőségesen pakolhatunk.


Az étkezőt körbe veszik az ablakok és a terasz ajtó, igazán kellemes, világos teret biztosítva az étkezéshez. Az üvegajtón keresztül kiléphetünk a tágas fedett teraszra.
A hatalmas terasz további árnyékolása acél keretszerkezettel fa lamellázattal készült.
A tágas nappali az ülőgarnitúrával, TV-vel igazi családi pihenőhely! A hatalmas ablaknak köszönhetően csodálhatjuk a parkosított zöld áradatban úszó kertet.

A nappaliból tovább haladva az emeletre vezető lépcső alatt, a helyet jól kihasználva, tároló helyiséget találunk.
A közlekedőből nyílik a háztartási helyiség, a fürdőszoba és a hosszú gardrób folyosón keresztül a hálószoba.
A kényelmesen jól járható lépcsőn az emeletre érkezünk, ahol tágas nappali / társalgó/ , 3 hálószoba,
és fürdőszoba WC-vel lett kialakítva.

 

Az Otthon hideg-meleg burkolatainak szinvilága összhangot sugároz. 

A bútorok szükség szerint választhatóak, része az árnak.


A parkosított, füvesített kert fúrtkúttal, automata öntözőrendszerrel kiépített.
Az utcafronti kerítés és a kerti ajtó gondozásmentes fém kerítéselemekből készült.

Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetéssel!
Irodánkban teljes körű díjmentes hitelügyintézéssel, szakmai segítségnyújtással várjuk!

28.9

Eladó Téglalakás

Mosonmagyaróvár

42 m2

Mosonmagyaróvár központi részén felújított lakás eladó

Mosonmagyaróvár kedvelt, központi részén kínálok eladásra egy felújított, 2. emeleti 42 nm-es lakást, saját tárolóval. 

Elhelyezkedése miatt is kiemelt ingatlan, mivel nem túl forgalmas részén van Mosonmagyaróvárnak, a közelben iskola, bevásárló központok, helyi és távolsági buszjáratok állomásai is megtalálhatók. 

A lakást 2021-ben teljeskörűen felújították, villany- és vízvezetékeket, burkolatokat, fűtési rendszert cseréltek. 

Fűtése villanyfűtés falipaneles hőleadókkal. Melegvizet pedig a villanybojler állítja elő. 

Helyiségeit tekintve egy önálló hálószobával, nagyobb méretű nappalival, konyhával, fürdőszoba vécével és egy háztartási helyiséggel rendelkezik az ingatlan. 

Megegyezés alapján szinte a teljes bútorzatot tartalmazza a vételár. 

Remek befektetési lehetőség is, de első lakástulajdonnak is tökéletes. Valamint fiatalok számára is jó választás. Rendezett társasházi jogviszony miatt is támogatások igénybe vehetők a vásárláshoz. Akár még az egy gyermekre érvényes CSOK plusz lehetősége is adott. 

 

Teljeskörű ügyintézéssel állok a kedves Érdeklődők rendelkezésére! Tármogatásokkal, hitellehetőségekkel, energetikai tanúsítvány készítésével, ügyvédi háttérrel, szakértői javaslatokkal várom Önt.

HÍvjon mielőbb megtekintés miatt. 

75

Eladó Családi ház

Kimle

4
114 m2

Kimlén 824 nm telken 114 nm újszerű földszintes családi ház eladó!

Kimle, a mosonmagyaróvári autópálya felhajtótól 15 percre található!
A Mosoni-Duna kanyarulatában, a Mosonmagyaróvárt és Győrt összekötő út mellett helyezkedik el Kimle.
Kimle falusi CSOK település, melynek köszönhetően különböző kedvezmények igénybe vehetők az ide költözőknek.

A 2019- ben épült földszintes családi ház 824 nm telken helyezkedik el. Hasznos alapterülete 104 nm, terasza 20 nm.
A családi házban 3 hálószoba, amerikai konyha nappalival, éléskamra, háztartási helyiség, fürdőszoba, külön vendég WC lett kialakítva. A 20 nm terasz elektromos napellenzővel lett felszerelve.

Porotherm N+F okos téglából épült, 15 cm homlokzati szigeteléssel, a fa födém 30 cm szigeteléssel, mely teljesen járható, 3 rétegű Kömmerling műanyag ablakok kerültek beépítésre elektromos redőnyökkel, szúnyoghálókkal.
Terrán cserépfedést kapott az ingatlan.


A külső homlokzat festése még nem lett befejezve, de az elkészülte az árban benne foglaltatik.

Az energetikai besorolása B kategóriát kapott. Rendkívül alacsony rezsidíjjal rendelkezik az ingatlan.
A ház fűtése kondenzációs gázkazánnal és 3,5 kW-os Inverteles klímával történik.
3x16 Amper villany lett bekötve, melynek köszönhetően a Család egyszerre használhatja a háztartási eszközöket.
Az udvar szépen parkosított, füvesített. Az udvar végében található 55 nm kisházban 25 nm zárt helyiség/ tároló/ és 30 nm fedett nyitott grill terasz lett kialakítva.

Fúrt kútról működtető autómata öntöző rendszer vigyázza a kertet.
Az udvarban 75 nm-en térkő lett elhelyezve.

A Hanság és a Szigetköz, Magyarország e két önmagában is különleges területe találkozik a község határában, és ezáltal rendkívül gazdaggá teszi a környék növény- és állatvilágát. A folyó, a folyópartokat szegélyező erdők sok ritkaságot rejtenek az érdeklődők számára. A Mosoni-Dunán egyre élénkebb a vízi turizmus, melynek következtében sok turista fordul meg Kimlén.
Lakjon és nyaraljon Kimlén!

Az általános iskolások választhatnak, hogy horvát vagy német nemzetiségi nevelési-oktatási formát, valamint normál nevelési-oktatási formát szeretnének. Kimle hagyományosan két nemzetiségű település!

Az általános óvoda mellett nemzetiségi óvoda és mini bölcsőde is várja az ide költözőket.

Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetéssel!
Irodánkban teljes körű díjmentes hitelügyintézéssel, szakmai segítségnyújtással várjuk!
 

55.99

Eladó Téglalakás

Mosonmagyaróvár
Városközpont
3
64 m2
43 m2

Mosonmagyaróváron a Mosoni-Duna közelében földszintes kiskertes 64 nm tégla lakás eladó!

Mosonmagyaróvár Városközpontjában, közel a Mosoni-Dunához földszinti kiskertes lakás eladó!
 

Az 57,5 nm hasznos alapterületű lakásban előtér, amerikai konyha nappalival, 2 hálószoba, fürdőszoba, külön WC kézmosóval került kialakításra.

13 nm fedett terasz és 43 nm zárt körbekerített kiskert tartozik a lakáshoz.

A beépített bútorokon kívül az egyéb bútorok is része az árnak. Az egyéb bútorok megbeszélés tárgya lehet.


A 2018-ban átadott társasház sorompóval ellátott zárt, csodásan parkosított virágzó udvarban helyezkedik el.
A zárt udvarban 1 felszíni autóbeálló tartozik a lakáshoz.
A mélygarázsban lehetőség van beálló bérléséhez vagy megvásárlásához is.

A társasház 4 szintes, lifttel, nagy teraszokkal, kiskertekkel lett kialakítva. A nagyméretű mélygarázsban, mely persze összeköttetésben van a lakásokkal, kerékpártároló is helyet kapott.

A társasház 15 cm külső hőszigeteléssel, 3 rétegű műanyag ablakokkal épült meg.  

A lakások közti hanggátló fal már bizonyítottan jól szigetel.

A lakások radiátoros fűtését, meleg vizét házközponti gázkazán biztosítja egyedi mérőórákkal, melynek köszönhetően a rezsidíjak nagyon kedvezőek. 

A hideg-meleg burkolatok a mai dizajn színei szerint lettek kiválasztva. Összhang látható a burkolatok és bútorok  színeiben is.
A hálószobák és a nappali laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. 
A lakás összes bútorait tartalmazza az ár.

A Mosoni-Duna közelsége sétára, kikapcsolódásra csábítja az itt lakókat. A Duna parton játszótér, csónakkikötő, vendéglátó egység, hatalmas füves terület található.
A lakópark közvetlen közelében élelmiszerbolt, pékség, virágbolt, különböző szolgáltató egységek, gyermekjátszóterek megtalálhatóak. Bölcsőde, óvoda várja a gyermekeket.

Kérdései lennének? Megtekintené? Hívjon vagy írjon bátran!
Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségek valamelyikén.
Irodánk teljes körű hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel , szakmai segítség nyújtással várja Ügyfeleit!

 

37.99

Eladó Panellakás

Mosonmagyaróvár
Városközpont
58 m2

Eladó panellakás Mosonmagyaróvár városközpontban

Mosonmagyaróvár városközponti részén kínálok eladásra egy 58 nm-es felújított panellakást. A 4 emeletes tömb 3.emeletén található lakás az elmúlt 3 évben teljes felújításon esett át. Villany- és vízvezetékcsere, burkolatcsere, klíma felszerelése és egy modern konyhabútor beépítése is megtörtént.

Az átagos panellakásoktól eltérően, illetve mérete miatt is remek helykihasználást tudtak alkalmazni a jelenlegi tulajdonosok. 

A 3 szobás lakásban helyiségeit tekintve van egy konyha, fürdőszoba, külön WC, étkező, nappali és egy hálószoba is. A nappaliból franciaerkélyre nyílik az erkélyajtó. 

 

A társasházban egy közös tároló áll rendelkezésre a lakóknak, akár kerékpár tárolására.

 

A lakás fűtése távhővel megoldott lakásonként egyedi mérővel, radiátoros hőleadással. A nyári meleget pedig a klímával van lehetőség enyhíteni. 

 

A Városközpont adta előnyök , a rendezett előkert és lépcsőház, valamint a kellemes lakóközösség miatt is kedvelt háztömb. Javaslom fiatal összeköltözőknek, családalapítás előtt állóknak vagy akár a nagyból kicsibe költözőknek. Elrendezése több lehetőséget is rejt. 

 

Az ingatlanra CSOK plusz is igénybe vehető.

 

Teljeskörű ügyintézéssel várom a kedves Érdeklődők hívását. Az első megtekintésől egészen a kulcsátadásig mindent intéz irodánk, legyen szó akár pénzügyi megoldásról, ügyvédi vagy energetikai ügyintézésről.

 

 

59.9

Eladó Téglalakás

Levél

41 m2
43 m2

Eladó penthouse lakás Levélen

Mosonmagyaróvártól és az osztrák- szlovák határtól is csak néhány perces autóútra található Levélen kínálok eladásra egy igazán elegáns penthouse lakást. 

A 2023-ban átadott,  minőségi anyagokból kivitelezett, újépítésű társasház 2.emeletén található ez a modern, fiatalos kis otthon. Tulajdonosai a 41 nm-es lakásból és a hozzá tartozó 43 nm-es erkélyből a lehető legtöbbet hozták ki. Itt minden megtalálható, amitől egy különköltöző fiatal, vagy akár egy épp összeköltöző pár kényelmesnek és otthonosnak érzi a lakást. 

Van egy külön hálószoba, hozzá tartozó megfelelő méretű fürdőszoba WC-vel együtt. Az amerikai konyhás nappali az étkezővel a nagy üvegfelületnek, és a jól választott berendezések halvány színeinek köszönhetően nagyon fényes és világos helyisége a lakásnak. Nyílászárói rendőnnyel felszereltek. Különlegesség, hogy ekkora lakásban nem szokványos a két WC elhelyezése, de itt külön WC helyiség is helyet kapott. 

 

A lakáshoz tartozik felszíni kocsibeálló és a kényelmes méretű, társasházi közös tároló. 

 

Fűtés házközponti gázkazán egyedi méréssel, padlófűtéses hőleadással. A fürdőszobában a törölköző szárító gázról és áramról is működtethető. Ezenkívül a kellemes hőérzetről egy hűtő- fűtő klíma is gondoskodik. 

 

Kedvező rezsiköltséggel, alacsony közös költséggel fenntartható. A közös helyiségek áramellátást segíti a társasházra feltelepített napelemrendszer. 

 

 

A 43 nm-es teraszt is rendkívül jól hasznosította a jelenlegi tulajdonos. Helyet kapott egy kerti tároló, egy nagy kényelmes kerti kiülő és még egy jakuzzi is, hogy valóban igazán élvezetes és pihentető legyen az otthon töltött idő.   

 

A vételár megegyezés szerint szinte a teljes bútorzatot tartalmazza és gépeket tartalmazza.

 

Cégcsoportunk tagja volt a társasház kivitelezője is, így valóban a leghitelesebben tudom Önnek bemutatni a lakás, ezért is hívjon mielőbb, hogy ne maradjon le erről az ajánlatról. 

 

Teljeskörű ügyintézéssel, energetikai szakemberrel, ügyvédi háttérrel várom a kedves Érdeklődők hívását!

 

 

 

 

Jó közlekedéssel

36.33

Eladó Téglalakás

Levél

2
40 m2

Levél legújabb lakásai eladók! D203

Vásároljon közvetlenül a beruházó cégcsoporttól!

Akár önerő nélkül is, hiszen Babaváró hitel is igénybe vehető!

 

Megkezdtük 6 társasházból álló lakóparkunk utolsó épületének értékesítését Levélen, a Napsugár utcában!

 

Kiváló befektetési lehetőség, könnyen kiadható, hiszen a település lakói többnyire Ausztriába ingáznak napi szinten.

Fontos! Az osztrák határ 9 perc, a szlovák határ 11 perc, Mosonmagyaróvár pedig mindössze 5 perc autóút!

 

Várható átadás: 2025. III. negyedévében

Modern kivitelezés, élhető terek, teljeskörű ügyintézés! Kérem tekintse meg a képgalériában található alaprajzot!

 

"D203" lakásunk helyiséglistája:

- 20,21 m2 nappali-konyha

- 10,89 m2 szoba

- 4,01 m2 előszoba

- 3,74 m2 fürdő

- 1,43 m2 WC

Összesen 40,28 m2 hasznos alapterület, erkély: 43,18 m2.

 

Fűtés: Az új otthona melegét házközponti gázkazán biztosítja egyedi hőmennyiségmérővel, padlófűtéses hőleadással!

A feltüntetett ár bruttó ár 5%-os ÁFA-tartalommal és emeltszintű fűtéskész kivitelezésre vonatkozik.

 

Kötelezően megvásárolandó parkoló: 5%-os ÁFA-tartalommal bruttó 735.000 Ft/db

Közműfejlesztési díj: 5%-os ÁFA-tartalommal bruttó 420.000 Ft/lakás

 

Vásároljon CSOK Plusszal és spóroljon 4% vagyonszerzési illetéket!

 

Mind az értékesítéssel, mind a műszaki tartalommal kapcsolatos kérdésekben állok rendelkezésére. A teljes műszaki tartalomért hívjon, küldöm!

 

Hitelszakértő, ügyvéd, energetikus partnereink is rendelkezésére állnak.

 

Amennyiben a vásárláshoz meglévő ingatlanja értékesítésére van szükség, a biztos vevőt általam gyorsan megismerheti! Keressen bizalommal!

 

 

Jó közlekedéssel

40.68

Eladó Téglalakás

Levél

3
49 m2

Levél legújabb lakásai eladók! D202

Vásároljon közvetlenül a beruházó cégcsoporttól!

Akár önerő nélkül is, hiszen Babaváró hitel is igénybe vehető!

 

Megkezdtük 6 társasházból álló lakóparkunk utolsó épületének értékesítését Levélen, a Napsugár utcában!

 

Kiváló befektetési lehetőség, könnyen kiadható, hiszen a település lakói többnyire Ausztriába ingáznak napi szinten.

Fontos! Az osztrák határ 9 perc, a szlovák határ 11 perc, Mosonmagyaróvár pedig mindössze 5 perc autóút!

 

Várható átadás: 2025. III. negyedévében

Modern kivitelezés, élhető terek, teljeskörű ügyintézés! Kérem tekintse meg a képgalériában található alaprajzot!

 

"D202" lakásunk helyiséglistája:

- 22,19 m2 nappali-konyha

- 10,35 m2 szoba

- 9,30 m2 szoba

- 3,30 m2 fürdő

- 2,89 m2 előszoba

- 1,76 m2 WC

Összesen 40,33 m2 hasznos alapterület, erkély: 32,70 m2.

 

Fűtés: Az új otthona melegét házközponti gázkazán biztosítja egyedi hőmennyiségmérővel, padlófűtéses hőleadással!

A feltüntetett ár bruttó ár 5%-os ÁFA-tartalommal és emeltszintű fűtéskész kivitelezésre vonatkozik.

 

Kötelezően megvásárolandó parkoló: 5%-os ÁFA-tartalommal bruttó 735.000 Ft/db

Közműfejlesztési díj: 5%-os ÁFA-tartalommal bruttó 420.000 Ft/lakás

 

Vásároljon CSOK Plusszal és spóroljon 4% vagyonszerzési illetéket!

 

Mind az értékesítéssel, mind a műszaki tartalommal kapcsolatos kérdésekben állok rendelkezésére. A teljes műszaki tartalomért hívjon, küldöm!

 

Hitelszakértő, ügyvéd, energetikus partnereink is rendelkezésére állnak.

 

Amennyiben a vásárláshoz meglévő ingatlanja értékesítésére van szükség, a biztos vevőt általam gyorsan megismerheti! Keressen bizalommal!

 

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése