Eladó Téglalakás, Mosonmagyaróvár

#170701391

Eladó Téglalakás

54.29 millió Ft

Mosonmagyaróvár
Alapterület:
61 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése

Mosonmagyaróváron a Huszár Gál utcában új építésű 61 nm földszinti lakás 108,64 nm kiskerttel eladó!

Megkezdtük következő beruházásunk értékesítését Mosonmagyaróváron a Huszár Gál utcában.

A társasház átadási határideje 2025.

 

A mosonmagyaróvári beruházó és egyben kivitelező vállalkozásunk már bizonyított a piacon, számtalan családi házat és társasházat építettünk meg.

 

A két szintes 9 lakásos társasház földszintjén kiskertek, az első emeleten teraszok lesznek kialakítva.

40 nm lakásoktól a 61 nm lakásokig választhat igénye szerint!!!

Tároló vásárolható a lakáshoz.

 

A hírdetésben szereplő kiskertes lakás:

 

"L001" földszintes lakás hasznos nettó alapterülete 60,84nm + 9,96 nm fedett terasz + 108,64 nm kiskert!

A lakásban előtér, amerikai konyha nappalival, 2 hálószoba, fürdőszoba, külön WC lesz kialakítva.

 

A lakások emeltszintű szerkezetkész fűtéskészen kerülnek átadásra.

Kérhető a kulcsra kész befejezés is.

 

A lakás fűtése és meleg vize központi hőszivattyús kazánnal a lakásokba felszerelt termosztát vezérlő egységgel és gázkazánnal lesz kialakítva.

Az ár tartalmazza a műanyag redőnyöket!!!

 

A 2,28 nm tároló 1 795 500,- Ft-ért, az 1,68 nm tároló 1 323 000,- Ft.-ért vásárolható meg.

Az autóbeálló kötelezően vásárolandó, melynek ára 1 000 000,- Ft.

A közműhozzájárulás 300 000,- Ft.

 

Részletes műszaki leírás:

 

Alapozás: Az épület alapozása egyszerű sávalap ami a teherhordó falak kontúrvonalát követi. Kivitelezését a tartószerkezeti kiviteli tervek alapján készítjük. A lábazati falak LEIER 30 -as zsalukőből készülnek, amin egy hálós vasalással ellátott 12cm vastag aljzatlemezt kivitelezünk.

 

Falazatok: A falazatok egységesen POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ (vagy ezekkel egyenértékű) rendszerből készülnek. A külső térelhatároló falak 30 cm-es POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ (vagy ezekkel egyenértékű) tégla. A lakások közötti és a folyosó felőli elválasztó fal 30 cm-es POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ (vagy ezekkel egyenértékű) hanggátló tégla. A válaszfalak és strang elfalazások 10 cm-es POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ / YTONG (vagy ezekkel egyenértékű) válaszfal elemekből válaszfal elemekből készülnek, szükséges számú erősítő falpillérekkel..

 

Aljzatok: A talajon fekvő aljzaton 10cm, a közbenső födémszerkezeteken 7 cm-es JUBIZOL (vagy azzal egyenértékű) lépéshangszigetelő réteg felett – átlag 5-6 cm vastagságú burkolat fogadására alkalmas cement esztrich aljzatbeton készül. Lépcső Monolit vasbeton lépcső kerül kialakításra a tartószerkezeti tervek alapján.

 

Födémek: A szintek között monolit vasbeton rendszerű födém készül a tartószerkezeti tervek alapján. Áthidalók: Típus Porotherm / LEIER áthidaló elemek használata. Egyedi esetben VB gerendákkal a terheléshez igazodó vasalással és betonozással.

 

Tetőszerkezet és héjalás: Az épület lapostetős kialakítással készítjük, az utolsó vasbeton zárófödémmel, az építész tervben jelölt rétegrendekkel. Bádogozás: A tető bádogos munkái és a homlokzati lefolyócsövek TRIFA vagy festett alumínium lemezből készülnek.

 

Nyílászárók: REHAU / KÖMMERLING márkájú Fehér külső nyílászárók hőszigetelt három rétegű üvegezéssel, műanyag bukó-nyíló ablakok. REHAU / KÖMMERLING Bejárati ajtók fehér műanyag hőszigetelt ajtó! Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakáson belüli ajtókat.

 

Vízszigetelés: Az aljzatlemez teljes felületén 1rtg GV – 35-ös talajpára elleni szigetelés készül 10 cm-es egymáshoz összeragasztott toldásokkal. Hangszigetelések: A közbenső födémen 7 cm-es lépés hangszigetelő lemez akusztikai réteg készül. Az e felett készülő esztrich kerületén polisztirolhab szalag peremszigetelő sáv kerül elhelyezésre.

 

Beépített bútorok: A lakások alapfelszereltségébe nem tartozik beépített bútor, konyhabútor, konyhagépek. Könyöklők: A külső ablakokhoz műanyag könyöklőt kerülnek beépítésre fehér színben. Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások belső könyöklőit.

Lakatos szerkezetek, korlátok: Az erkélyek korlátai és a lépcsőházi korlátok egyedi tüzihorganyzott lakatos szerkezetek.

 

Hőszigetelések: A padlásfödém hőszigetelése szálas gyapot, 35cm vastagságban. Az erkélyek hőhídmegszakító elem beépítésével készülnek. A homlokzatot 15 cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkoljuk, felületét színes vékony vakolattal zárjuk. A szigetelő lemezek vastagsága hőtechnikai számítás eredménye, így az összes szerkezet megfelel az érvényes hőtechnikai szabvány előírásainak.

 

Vakolatok, lábazatok: A teljes belső vakolás gépi vakolással készül. A vakolás megkezdése előtt a vakolandó felületek éleire horganyzott acéllemez élvédő kerül beépítésre, ezzel biztosítva a sarkok védelmét. A sík vasbeton födémek alsó felülete nyers kialakítással kerül átadásra.

Hidegburkolatok: Műszaki tartalom alapján fűtéskész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások burkolatait. A lépcsőházakban, teraszokon közös helyiségekben egységes gress-lap burkolat készül.

 

Meleg burkolatok: Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások melegburkolatait. Felületképzések: Műszaki tartalom alapján fűtés kész szerkezeti kialakítás nem tartalmazza a lakások felületképzését. A lakásokban a tulajdonosoknak kötelezően kialakítandó a fürdőszobák padlójában és a fürdőkádak, zuhanyzók melletti oldalfalon 2 m magasságig kent vízszigetelés üzemi víz ellen. A közösségi terekben fehér diszperzites falfestés készül vakolt, glettelt falfelületre.

 

ÉPÜLETGÉPÉSZET Csatornázás: Belső víz-, szennyvízvezetékek műanyag csövekkel aljzatban, illetve falban kiépítve. A falban lévő vízkiállások műanyagdugóval lezárva. A belső víz-, és szennyvízvezetékek az építési terven ábrázolt szaniter berendezési tárgyakhoz kerülnek kiépítésre. (A szaniter tárgyak, és azok elhelyezése nem tartozik az emeltszintű szerkezetkész árba.) Ennek megfelelően - Mosogatóhoz hideg-, meleg víz +szennyvízkiállás, - Fürdőszobában: - Zuhanyzó (amennyiben van) hideg-, meleg víz +szennyvízkiállás; - Kád (amennyiben van) hideg-, meleg víz +szennyvízkiállás; - WC-hez hideg víz + szennyvízkiállás; - Mosdókhoz hideg-, meleg víz kiállás (szennyvízelvezetés a káddal közös) - mosógéphez hideg víz + szennyvízkiállás, Amennyiben a vásárló a szaniterek helyét módosítani szeretné, kérjük ezt írásban, jelezze, vázlatos rajzzal és leírással mellékelve, melynek átvételét aláírásával igazoljuk. 

 

Fűtés, hűtés: A lakások hőenergiáját központi hőszivattyús kazán és gázkazánb biztosítja. A kazán automatikus üzemű. A szabályozást a kazán automatika, és a lakásokba felszerelt termosztát vezérlő egység biztosítja. A lakásokban padló fűtési rendszer készül, padlóban vezetett műanyag vezetékekkel.

Minden lakás külön hőmennyiségmérést kap.

Klíma alapcsövezési és szerelési munkálatok nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe. A klíma kültéri egységeket az erkélyek, teraszok „rejtett” helyein lehet elhelyezni. Egyéb homlokzati elhelyezéshez hatósági engedély szükséges. Egyeztessünk!

 

Szellőzés: A belső terű fürdők, WC és háztartási helyiségek részére mesterséges elszívás kerül kialakításra (amely fürdők ablakkal rendelkeznek, ott nem). Az elszívó ventilátorok villanykapcsolóról üzemelnek. A vevők által beépítésre kerülő konyhai páraelszívók részére DN100 mm-es csatlakozást biztosítunk a konyhai falsíkon, melyek önálló gravitációs kürtőre kapcsolódnak.

 

A lakásokban a villany rendelkezésre álló mért csatlakozás egy fázison összesen 32 A. A teljes elektromos hálózat falban, padlóban és mennyezetben szerelt védőcsövekbe húzott rézvezetékekkel készül, megfelelő biztonsági földeléssel. A nappaliban 4 db, a szobákban 3 db, a konyhában 2 db a pult felett, a fürdőben 2 db dugalj kerül kialakításra. A konyhában ezen kívül még külön dugalj készül a hűtő és a páraelszívó részére, valamint 1 db dugalj a pult alatt is kialakításra kerül.

A lakások világítótestei és kapcsoló szerelvényei nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe, természetesen a hozzájuk tartozó vezetékezés elkészül. Az egyes lakások elektromos mérőórái az adott épület gépészeti helyiségében kerülnek elhelyezésre.

 

Telefonhálózat, TV hálózat A telefonhálózat és a központi TV hálózat részére a lakásokon belül védőcsövezés és vezetékezés készül. A lakószobákban és a nappaliban 1-1 TV csatlakozási végpont, illetve 1 db telefon a nappaliban. A telefon és internet hálózat a helyi szolgáltató hálózatépítési irányelvei szerinti kialakítással készül. Műszaki tartalma változhat. A szolgáltatót az elektronikus hírközlési törvény rendelkezései figyelembe vételével egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatás nyújtására vonatkozó előfizetői szerződéskötési kötelezettség terheli erre irányuló előfizetői igény esetén.

 

Kaputelefon (beléptető rendszer): A lépcsőházi bejárati ajtón – mely elektromos zárral is rendelkezik - történő bejutást felcsengetős, nyomógombos kaputelefon rendszer teszi lehetővé. A beléptetés (a kapuk nyitása) a lakásokból egyetlen gomb megnyomásával történik.

 

A társasház körül a telken egyenletesen hozzávetőlegesen egy síkban elterítjük a talajt, a térkövezést a terveken szereplő méretekben és parkoló kialakítás szerint a megfelelő vízelvezetéssel elkészítjük. A füvesítést nem tartalmazza az emeltszintű szerkezetkész ár. Mind a két tömböt tartalmazó telekhatáron egyöntetű drótfonatos kerítést készítünk.

A földszinti lakásokhoz tartozó telekrészek elkerítését nem tartalmazza az emeltszintű szerkezetkész ár.

 

Kollégáink a megfelelő időben értesítik Önt, hogy a fenti munkafolyamatot mikor kell elvégezni. 

 

Az építész alaprajz szerinti méretek nyers” méretek, vakolatlan falak közötti távolságot jelentik.

A lakások értékesítési területének számítási módja: az adott lakás kontúrján – határoló falak belső falél – belüli teljes terület pillérek és strangok nélkül.

A felépítendő lakások alapvetően az építési terv szerint készülnek, jelen „műszaki tartalom” kiegészítésével. Ettől eltérő kivitelezést csak külön térítés ellenében, írásban leadott anyag alapján tudunk vállalni. Ebben az esetben a költségek és a járulékos költségek az aktuális építtetőt terhelik. A közművekkel (víz-, gáz-, áramszolgáltató) és a szolgáltatókkal (telefon, kábeltv, stb…) történő egyéni előfizetési szerződések megkötése a vevők költsége és feladata. Az adás-vételi szerződés egyszeri ügyvédi díja a vevőt terheli.

 

Kérésre küldöm a részletes műszaki leírást.

 

Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem keressen időpont egyeztetés céljából az alábbi elérhetőségeim  bármelyikén.

 

Telefon: 06 30 491 7122 -es  számon.
E-mail: toth.edit@globalotthon.hu
Irodánkban teljes körű díjmentes hitelügyintézéssel, szakmai segítségnyújtással várjuk!