Eladó Családi ház, Máriakálnok

#170701208

Eladó Családi ház

87 millió Ft

Máriakálnok Malomdűlő
Alapterület:
161 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Könnyűszerkezetes

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 168 m2
Vegyes tüzelés
Utcára
Részben bútorozott
Dél
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Nincs a közelben
Derítő

Egyedi stílusú ház eladó Máriakálnokon

Mosonmagyaróvár közvetlen közelében található Máriakálnokon kínálok eladásra egy rendkívül stílusos, egyedi családi házat. Különleges kialakítása, környezete vonzó az otthont keresőknek. 

 

Az ingatlan 2001-ben épült, folyamatosan karbantartott  könnyűszerkezetes családi ház. 1168 nm-es telken fekszik, a ház alapterülete 161 nm, ami alatt részben, otthonosan kialakított, a mindennapokban használt pince található. A pincében van a vegyes tüzelésű kazán, 2 tároló és egy konyharész is. 

 

Szerkezetét tekintve: fa vázszerkezettel épült 15 cm hőszigeteléssel, fa nyílászárókkal, melyben hőszigetelt üveg van. 

 

A ház 3 hálószobából, egy nappaliból, közös légterű konyha és étkezőből, spejzből, fürdőszobából, külön illemhelyiségből, egy közlekedőből áll. Kényelmes, rendkívül hangulatos házikó. A mennyezeti szabadonálló gerendák, a külső fa burkolat már magával ragadó. 

 

Az ingatlan fűtéséről vegyestüzelésű kazán gondoskodik, a szobákban radiátoros , a ház többi helyiségében padlófűtéses hőleadással. Másodlagos fűtésként villanyfűtés került kiépítésre, amely még a megváltozott reszidíjak mellett is könnyedén vállalható havi költséggel jár. 

 

A hangulatos teraszon ülve hallgathatjuk a madárcsicsergést egy finom kávé mellett és csodálhatjuk a virágokat. A kertben termő gyümölcsfák, a nyári melegben árnyékot adó örökzöldek és még konyhakert is van. A család aprja -nagyja örömét leli egy ilyen igényesen kialakított udvarban. 

 

A megtekintés rugalmas időpontokban történik, mielőbb keressen, hogy ne maradjon le erről a remek lehetőségről. A ház hangulatát személyesen kell érezni, ez a milliő a képekből kevésbé jön vissza. 

 

Irodánkban teljeskörű ügyintézéssel várom a kedves érdeklődőket. Ügyvédi háttér, energetikai felmérés, hitellel és támogatásokkal kapcsolatos teljeskörű tájékoztatás, amit nyújtok, ha felkeres az ingatlannal kapcsolatban. 

Szabó Nikoletta
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Sorház
Ikerház
Építési telek
Nyaraló
Üzlethelyiség
Vendéglátóipari egység
Iroda egyéb
Panellakás