Eladó Ikerház, Mosonmagyaróvár

#170701412

Eladó Ikerház

87.5 millió Ft

Mosonmagyaróvár Duna lakópark
Alapterület:
80 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
401 m2
Újszerű
Kondenzációs kazán
Udvari
Részben bútorozott
Északnyugat
Körbejárható
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Újszerű ikerház eladó Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróváron a Duna lakóparkban kínálok eladásra egy nagyon ízlésesen berendezett és élhető terekkel kialakított 80 nm-es ikerházat. Az épület mindkét házrésze utcafronti, így egy könnyen megközelíthető telekkel rendelkezik, ahol egy garázs is helyet kapott. A két épület közti fal és alaptest építésénél nagy figyelmet szántak a hangszigetelésre, a mindennapi életben észre sem venni, hogy közvetlen falszomszéd van.

 

A házat 2008-ban építették téglából. Jelenlegi tulajdosonai 2017-ben egy teljesen új konyhát építettek be valamint burkolatot cseréltek. Igazából, ide csak be kell költözni, nincs szükség egyéb korrigáló munkálatokra, mert az ingatlan korát meghazudtolóan, rendkívül jó állapotban van.

 

A család kényelmét két szoba és egy tágas nappali szolgálja. A szülői hálóban kiépített gardrób helyiséggel rengeteg helyet nyertek tárolásra, de emelett a mosokonyha/kamra is ezt a célt szolgálja. 

 

A műanyag nyílászárók redőnnyel felszereltek. A ház melegét kondenzációs gázkazán adja radiátoros és padlófűtéses hőleadással. A nappaliban kapott helyet egy hangulatos kandalló a fűtés kiegészítéseként. 

 

Nem utolsó sorban említem meg a fedett, kellemes hangulatú 21,5 nm nagyságú teraszt, melyen a jó hangulatú baráti beszélgetések kezdődnek, vagy épp egy finom családi vacsora elfogyasztásához ad helyet. 

 

Az ingatlan tehermentes, tisztázott jogviszonyokkal, így hitelképes is. Amennyiben családjuk ilyen házban képzeli el a mindennapokat, kérem , keressen és nézzük meg személyesen, érezze meg belépve az igazi Otthon érzését. 

 

Teljeskörű ügyintézéssel várom a kedves Érdeklődők hívását, rugalmas megtekintési időpontokkal!

 

 

 

 

 

 

 

 

Szabó Nikoletta
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése